Dragi učenci, spoštovani starši!

Počitnice se počasi iztekajo in vsi se že veselimo prvega šolskega dne. Zadovoljni smo, da se bomo spet vsi srečali v šolskih klopeh in ne na daljavo, toda kljub temu bomo morali upoštevati nekaj zdravstveno-higienskih priporočil, da se bomo uspešno zoperstavili virusu COVID-19.

Prvega septembra se pouk za učence od 2. do 9. razreda začne ob 8. uri. Zberemo se pred šolo na označenih mestih za posamezni razred.

Sprejem za prvošolce bo 1. septembra ob 9. uri pred vhodom v staro šolo.

Avtobusi in kombi (po novem vozi tudi skozi Jablance) bodo vozili po ustaljenem voznem redu. Vsi vozači morajo v prevoznem sredstvu uporabljati zaščitne maske, v šoli pa so maske obvezne v skupnih prostorih za vse učence, v razredu pa za učence od 6. do 9. razreda ter za vse zaposlene in obiskovalce šole. Starši v šolske prostore vstopate samo v dogovoru z učiteljem ali vodstvom šole in ob upoštevanju PCT pogoja.

Potrudili se bomo, da bomo kljub omejitvam šolo »živeli« in doživljali čim bolj vsakdanje, brez velikih pritiskov, dokler bomo imeli vsaj malo možnosti, pa bomo izvajali tudi tabore in šole v naravi ter različne ekskurzije (seveda v mehurčkih, da preprečimo morebitne okužbe).

Želimo si, da bi šola ostala varen prostor za vse: učence, učitelje, starše …, zato stopimo skupaj in vsak prispevajmo samo en košček v to sestavljanko normalnosti!

Starše učencev zadnjega triletja obveščamo, da imajo možnost, da se njihovi otroci enkrat tedensko brezplačno samotestirajo, teste lahko dvignete v lekarnah s kartico zdravstvenega zavarovanja (na voljo naj bi bili že danes).

O posameznih protokolih delovanja šole vas bomo sproti obveščali na spletni strani in po eAsistentu.

Vozni red šolskih prevozov:

SMER ČRNEČA VAS
 ODHODI ZJUTRAJODHODI IZ ŠOLE
Črneča vas7:1014.30
Oštrc7:13 
Dolšce7:15 
Globočice7:17 
SMER PREKOPA
 ODHODI ZJUTRAJODHODI IZ ŠOLE
Dolnja Prekopa7:4514:18
Dobe7:47 
SMER RŽIŠČE, OREHOVEC
 ODHODI ZJUTRAJODHODI IZ ŠOLE
Ržišče7:2514:22
Velike vodenice7:27 
Male Vodenice7:31 
Kočarija7:33 
Ivanjše7:35 
Orehovec7:38 
Grič7:40 
PREVOZ S KOMBIJEM
 ODHODI ZJUTRAJODHODI IZ ŠOLE
Sajevce7.00Od 13.30 dalje
Malence7.05 
Dobe7.20 
Slinovce7.40 
Jablance7.45 

Veselimo se ponovnega snidenja!

Ravnateljica:

Melita Skušek, prof. svetnica


PROTOKOLI RAVNANJ V ČASU IZOBRAŽEVANJA PO MODELU B-OŠ.PDF

Poslanica ministrice prof. dr. Simone Kustec ob začetku šolskega leta.pdf


Vir slike: https://all-free-download.com