V ponedeljek, 2.3.2020, smo si v vrtcu Plavček ogledali predstavo “otroci za otroke” pod naslovom Skrivalnice, ki so jo pripravili v Turističnem društvu Vrhpolje (občina Šentjernej).

Za smeh, veselje in dobro voljo so v predstavi pod vodstvom Betke Luštek poskrbeli osnovnošolci Eva in Nika Grubar, Tara Novoselac, Manca in Gašper Rangus, Jan in Nejc Penca ter Adrian Luštek. Glavni junak Skrivalnic je Nejc, ki se sicer ne zna skrivati. Njegovi prijatelji ga vedno takoj najdejo in potem miži celo igro samo on. No, tokrat mu je uspelo. Imenitno se je skril, da ga je na koncu iskala že cela vas: prijatelji, starši, sosedje, gasilci in Nejcu je bilo zelo všeč, da je bil junak, junak cele vasi.

Otroci so ob predstavi zelo uživali in hvaležni smo vsem nastopajočim, mentorici in ostalim, ki pomagajo, da nas vsako leto lahko obišče ta igralska zasedba in nam popestri vrtčevsko dopoldne.  To je bila že njihova peta predstava v našem vrtcu in upamo, da obdržimo sodelovanje in se vidimo spet naslednje leto.