SPOŠTOVANI STARŠI!

 V šolskem letu 2020/2021 si lahko učenci od 2. do 9. razreda izposodijo učbenike v šoli. Izposoja je brezplačna, učbenike pa bodo učenci dobili prvi šolski dan. Ob izteku šolskega leta bodo učbenike vrnili. Če uporabnik vrne poškodovan ali uničen učbenik ali ga ne vrne, je zanj dolžan plačati odškodnino. Odrezkov/naročilnic za učbeniški sklad letos NI, vsi vpisani učenci avtomatično postajajo uporabniki učbeniškega sklada. V primeru da za svojega otroka ne želite izposoditi učbenikov v šoli oziroma jih boste kupili sami, nas o tem obvestite na elektronski naslov šole: o-kostanjevica.nm@guest.arnes.si.

Delovne zvezke in ostale potrebščine od 4. do 9. razreda morate kupiti sami. Delovna gradiva za 1., 2. in 3. razred so brezplačna, ker jih sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, in jih učenci dobijo prvi šolski dan.

SEZNAME GRADIV PO RAZREDIH boste prejeli preko elektronske pošte, objavljeni pa so tudi v prilogi. Delovne zvezke in potrebščine lahko naročite preko spletnih naročilnic, informativno vam pošiljamo spletni povezavi z možnostjo naročanja, ki pa nista obvezujoči:

– Kopija nova: https://www.kopija-nova.si/os?pmr=hj&pmid=c6spr6qwdszk in

– Mladinska knjiga.

Želimo vam prijeten začetek novega šolskega leta.

Skrbnica učbeniškega sklada:

                        Tanja Beber, knjižničarka

1. RAZRED

2. RAZRED

3. RAZRED

4. RAZRED

5. RAZRED

6. RAZRED

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED