DSC04694 Small
Prvo noč v Nerezinah smo preživeli mirno, brez posebnosti, saj so bili učenci nekoliko utrujeni in so pod vtisi prvega dne letne šole v naravi hitro zaspali.

Zjutraj so ”poimenovali” svoje hišice, za katere bodo v naslednjih dneh vestno skrbeli in pridobivali točke vse do razglasitve najbolj urejene hišice.

Dopoldan smo preživeli na plaži, kjer smo plavali in se tudi malo poigrali. Morje je že kar prijetno toplo, ima okoli 22 °C. Po kosilu so učenci pospravili sobe, pometli teraso in odnesli smeti. Trud je bil poplačan, saj sta obe hišici prejeli najvišje število točk. Učenci pa so tudi pridno izpolnjevali svoje dnevnike.

Popoldan smo se učili, veliko plavali in odšli tudi na sladoled. Po okusni večerji smo se peš odpravili v Nerezine. Tam so učenci kupili razglednice, se malo razgledali naokoli in si zopet privoščili kepico sladoleda. Zaradi nenadnega poslabšanja vremena smo se hitro vrnili v naše naselje, kjer je bilo potrebno pospravili brisače in kopalke ter se počasi odpravili v posteljo.

S strani učencev poimenovan ”sladoledni dan” se je tako zaključil.

 

Fotografije v galeriji –>