NOGOMET

V torek, 7. 4. 2015, je za mlajše dečke  na OŠ Leskovec in Senovo potekalo območno (občini Kostanjevica na Krki in Krško) tekmovanje v nogometu. Naši fantje so se v skupini pomerili najprej z OŠ Krško in zmagali s 3:0, nato pa še z OŠ Senovo in remizirali 2:2. Ker so bili zmagovalci skupine, so se neposredno uvrstili v finale.

Tekma za prvo mesto proti OŠ Raka se je končala z rezultatom 1:1, sledili so streli s 6. metrov, kjer pa smo bili po odličnih obrambah Tima in zanesljivih strelih Blaža uspešnejši in se tako veselili naslova medobčinskih prvakov.

Končni vrstni red:

 

  1. OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki
  2. OŠ Raka
  3. OŠ Krško
  4. OŠ Leskovec
  5. –   7.  OŠ Podbočje, OŠ Senovo, OŠ Brestanica

Ekipa OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki: Blaž Tomšič, Matej Škoda, Tim Strajnar, Lovro Jarkovič, Damjan Hodnik, Andraž Štefanič, Enej Unetič, Tadej Hajsinger, Urban Tomšič

 

 

ODBOJKA

V sredo, 15. 4. 2015, smo na naši šoli organizirali področno tekmovanje v mali odbojki za učence in bili zelo uspešni. Brez izgubljenega niza smo osvojili naslov področnih prvakov.

 

Končni vrstni red:

  1. OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki
  2. OŠ Brežice
  3. OŠ Raka
  4. OŠ Globoko

NAJBOLJŠI IGRALEC TURNIRJA:

Benjamin Gašpar, OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki

 

Ekipa OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki:Benjamin Gašpar, David Turk, Andraž Štefanič, Erik Zagorc, Maks Tomše, Lovro Janškovec, Damjan Hodnik, Enej Unetič, Tiven Jerele